SZEREPLŐK:

Norbi
Előző rész végén egy sajnálatos baleset folytán Norbit megrázta az erősítője, így bekerült a kórházba. Mivel nagyon hiányoznak neki a zenekari próbák, így minél előbb ki szeretne onnan jutni, de ez nem is olyan könnyű, mint elsőre azt gondolta...
Nővér
A kedves nővér mindent megtesz Norbi mihamarabbi felépüléséért. Persze azt nem szereti, ha ugráltatják.
Beteg
A beteg srác, hasonlóan Norbihoz ki szeretne jutni a kórházból, így elég segítőkész hősünkhöz. Persze egy cigit sose utasítana vissza.
Punk
Egy tarajos, aki valamilyen balhéba keveredett, most Norbi szomszédja a kórházban. Persze az ő szobája sokkal barátságosabb. Hősünk a ruháját kölcsönvéve próbál szabadulni.
Biztonsági őr
A mogorva őr komolyan veszi a feladatát és nem nagyon szereti a ki-be járkálást.
Pszichológus
A kórház kicsit szórakozott pszichológusa mindenáron meg akarja gyógyítani Norbit és a felszínre hozni rejtett személyiségét. Néha nem árt egy kicsit megnyugtatni...
Roli és Laci
Norbi legjobb barátai, meglátogatják őt a kórházban. Sajnos a nővér komolyan veszi a pihenés fogalmát, így hamar kizavarja a látogatókat.
Rendőrök
A rendőrség régóta üldöz egy Kaméleon álnevű bűnözőt, aki folyton álruhát öltve menekül el a törvény elől. A rendőrök ezúttal biztos kézzel csapnak le a gazfickóra, akit rajtakapnak orvosnak öltözve. De lehet, hogy tévednek?